Mesaj de Felicitare din partea Starețului Mănăstirii Hârbovăț, Arhim. Spiridon (Marin), adresat PS Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, cu prilejul sărbătoririi ocrotitorilor spirituali – Sfinților Apostoli Petru și Pavel

Preasfințitul Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni și Sfințit Arhimandrit a vetrei monahale Hârbovăț a primit astăzi un mesaj de felicitare din partea Starețului Mănăstirii Hârbovăț, Arhim. Spiridon (Marin) cu prilejul sărbătoririi ocrotitorilor spirituali – Sfinților Apostoli Petru și Pavel.

Cu prilejul sărbătorii Sfinților Apostoli Petru și Pavel, ocrotitori spirituali ai Preasfinţiei Voastre, avem deosebita bucurie de a Vă adresa alese urări de sănătate, pace şi bucurie. Hristos-Dumnezeul nostru, pentru rugăciunile Sfinților Apostoli Petru și Pavel, să Vă dăruiască ajutorul Său sfânt în viaţa şi rodnica activitate misionară, culturală şi socială pe care o desfăşuraţi spre binele Bisericii!

Nu putem să nu vedem belșugul pastoral și duhovnicesc care V-au însoțit și Vă însoțesc slujirea, aducând mângâiere și curaj, hrană duhovnicească și sens vieții, har și binecuvântare, sutelor și chiar miilor de fii și fiice duhovnicești.

Încredințându-Vă încă o dată de toată recunoștința, prețuirea și dragostea pe care obștea Mănăstirii Hârbovăț, Vi le poartă, Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să Vă dăruiască și mai departe sănătate, putere și mult har, întru împlinirea slujirii la care El V-a chemat și Vă urăm cu toții:

ÎNTRU MULȚI ȘI MÂNTUITORI ANI, STĂPÂNE!

Calendar Creștin Ortodox

Noi pe Facebook

Arhiva Video

Episcopia de Ungheni

Pagina Oficiala a Prea Sfintitului PETRU, Episcop de Ungheni si Nisporeni