Joi, 15 iunie, 2023, Înaltpreasfințitul VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove a a efectuat o vizită la mănăstirea Hîrbovăț.

Înaltpeasfințitul Vladimir Mitropolitul  Chișinăului și al întregii Moldove,împreuna cu  Înaltpreasfințitul Arhiepiscop PETRU de Ungheni și Nisporeni și întrucât este Sfințit Arhimandrit al acestei Sfinte Mănăstiri,

Arhimandritul SPIRIDON a prezentat Ierarhilor întregul ansamblu monastic, raportând toate cele care cu ajutorul lui Dumnezeu și sprijinul oamenilor mărinimoși, au fost înfăptuite și încă se efectuiază la amenajarea și înfrumusețarea acestui frumos așezământ monahal.

Înaltpreasfințitul Mitropolit VLADIMIR a apreciat toate cele înfăptuite până în present în această veche  fortăreață duhovnicească și renumită vatră monahală.

Totodată, Înaltpreasfințitul Mitropolit VLADIMIR și Înaltpreasfințitul Arhiepiscop PETRU s-au închinat la Icoana Maicii Domnului făcătoare de minuni de la Hîrbovăț, înălțând rugăciuni „pentru pacea a toată lumea și bunăstarea poporului cel binecredincios”

Calendar Creștin Ortodox

Noi pe Facebook

Arhiva Video

Episcopia de Ungheni

Pagina Oficiala a Prea Sfintitului PETRU, Episcop de Ungheni si Nisporeni