Starețul Sfintei Mănăstiri Hârbovăț a participat la fesitivitățile prilejuite aniversării a 5 ani de la înființarea ATOM

Marți, 6 iunie 2017, Starețul Sfintei Mănăstiri Hârbovăț, Arhimandritul Spiridon (Marin) a participat la fesitivitățile prilejuite aniversării a 5 ani de la înființarea Asociației Tinerilor Ortodocți din Moldova ATOM.

Atmosfera familiară și bucuria duhovnicească resimțite de participanți în cadrul taberei, s-a arătat a fi un bun prilej de apropiere a tinerilor de Biserică și de întărire a prieteniei dintre ei.

Arhim. Spiridon (Marin): „Mă bucur că alături de Chiriarhul locului, PS Episcop Petru avem posibilitatea să arătăm tinerilor, pe această cale, că a fi creştin ortodox este un lucru absolut normal şi că poţi avea într-o tabără creştină tot felul de activităţi de zidire sufletească. Dacă vom reuşi să zidim în sufletele tinerilor lucrurile cu adevărat importante, ne-am atins scopul, acela de a organiza o tabără creştină de vară. Felicitări cordiale echipei ATOM, cu prilejul aniversării a 5 ani de activitate!“.

Calendar Creștin Ortodox

Noi pe Facebook

Arhiva Video

Episcopia de Ungheni

Pagina Oficiala a Prea Sfintitului PETRU, Episcop de Ungheni si Nisporeni